Over Ons

Welkom bij onze professionale kleding bedrukken webservice !

schort bedrukkenSchortbedrukken.nl is onderdeel van onze  internationale internet keten van kleding bedrukken webwinkels, waaronder ook het bekende Hoodies.nl.

We hebben vele top webshops in Europa en de VS. We zijn gespecialiseerd in het jou veilig en snel online aanbieden van eigen kleding ontwerp webwinkels voor het bedrukken van ruim 100 items kleding en accessoires.

Gebruik nu en voortaan onze unieke Designer voor al je bedrukte kleding, cadeaus en accessoires als hoodies, schorten, bekers, tassen, babykleding!

  • We zijn goedkoop,
  • leveren je de beste kwaliteit kleding en druktechnieken
  • leveren bij je af binnen 4-6 dagen na bestellen, én we hebben een spoedservice
  • en bij ons kun je één schort of ander item bestellen, zonder bijkomende kosten
  • de ontwerpstudio en servicedesk zijn 7 dagen per week – ook ‘s avonds – bereikbaar
  • ruilen is bij ons geen probleem!

Deze sevicepunten maken onze webwinkels met onze kleding Designer tot de handigste cadeau webshops. Het enige aandachtspuntje is dat nog niet iedereen ons weet te vinden… tell your friends about us! Ga nu direct aan de slag om je kleding te ontwerpen!

Onze missie: creativiteit en fun met kleding

Onze missie is creativiteit en fun bieden, gericht op het ontwerpen van je eigen kleding en cadeaus. Bij ons kun je goedkoop en snel meer dan 100 items bedrukken, die onmisbaar of bijzonder handig zijn in het dagelijkse leven of werk (zoals: Hoodie, T-shirt, trui, laptoptas, iPad hoes, smart phone case, schort, werkvest) en geweldig handig en leuk zijn als cadeau (jogging broek, stoffen tasje, sweater, paraplu, mok).

schorten productie

Ons hoofdkantoor en schorten productie in Leipzig, Duitsland

Onze schorten en kleding productie

Voor Europa wordt onze productie  van schorten en andere kleding bedrukken vanuit Duitsland verzorgt. Bezoek ook eens enkele van onze schorten webshops:

Kleine en grote klanten voor schorten

We bedienen graag jou als gewone particuliere klant, die een T-shirt, schort of ander item wil bedrukken.

grote bestelling schorten

Ook zijn de grote bedrijven met professionele marketing campagnes bij ons zeer welkom. Kijk hier voor enkele van onze klanten.

We bieden fikse kortingen aan bij grotere afname van bedrukte kleding en accessoires. Ook kunnen we bij grote opdrachten op maat inkopen en bedrukken. We staan graag open voor al je wensen en wij organiseren voor je, internationaal als het moet.

Wat vinden klanten van ons?
We krijgen zeer goede recensies. Over het algemeen kwalificeren onze klanten onze kleding items, bedrukkingen, verzending en ruilservice met een 9. Bekijk hier de recente klantmeningen. Een kwalificatie van zeer goed dus!

Marketing, cadeaubonnen en voucher codes voor schorten

verzenden schort

We verzorgen ook campagnes als prijsvragen, kerstpakketten en andere marketing acties met bijvoorbeeld vouchers. We kunnen bijvoorbeeld een campagne ondersteunen met het uitgeven van cadeau bonnen of voucher codes. Je klanten kunnen bij ons dan bijvoorbeeld terecht om zelf een item uit te zoeken en te ontwerpen tot een bepaald bedrag. Kunnen we je verder helpen? Laat het ons weten!

Lekker aan de slag. Nu je eigen schort bedrukken!

Spreken bovenstaande pluspunten en service van ons ook jou aan? Ga dan nu direct lekker aan de slag om je kleding of cadeau te ontwerpen!

 Foto gallerie

tshirt ontwerpen

 

tshirt drukken

Tshirt drukpers